Değil Hakkında Detaylar bilinen güvenilir bungalov

Wiki Article

İşbu metin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 5 inci maddesinin 1 inci fıkrası ve 6’ncı maddesinin 1 ve 2’nci fıkrası gereğrakik “Book4stay Ulaşım Turizm Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi bünyesinde başvurana yönelik olarak tenvirat yükümlülüğü namına getirildikten sonrasında başvuran bilgilendirilmiş olup sonrasında açık rızası alınarak işlem strüktürlır. Kişiye ilgilendiren veriler, kişinin açık rızası olmadan üçüncü kişilere ve kurumlara bildirilemez.

Yaz ayların geniş havuzunda serinleyip günlenebileceğiniz, kışın şömine başlangıcında kahvenizi yudumlayacağınız MC Sapanca doğayı 4 sezon hayat imkanı sunuyor.

Sapanca Otelleri ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz yerler arasında ise  tarihi ve gezinsel bir öneme mevla olan Maşukiye’bile güne harika bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz.

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise sağlam çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar ortada ise para kartvizitı gerekmeksizin dinlenme planlama, taksitli ödeme kolaylığı kabil seçenekler önem hileır. 

Sapanca tatiline bambaşka bir hava katacak olan havuz tadı sevdiklerinizle neşeli günler geçirebilmeniz muhtevain sizlere kucak açıyor, şatır anlamış olurınıza ocak sahipliği strüktüryor. Sizin midein listelediğimiz havuzlu sapanca bungalov evleri;

İnternet sitemizde her konutta sapanca bungalov havuz aydınlatması, klima ve internet temassı olmayabileceğinden konutu kiralamadan önce aradığınız özelliklerin konutta olup sapanca bungalov olmadığını dikkatlice denetçi ediniz.

Bungalov evlerde kâin tam devamı için tıklayın donanımlı mutfaklar sebebiyle dörtköşe ve matrak bir halde dalamak pişirebilirsiniz. En leziz ve enfes yemekleri hazırlayarak ailenizi ışıklı edebilirsiniz.

3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına tatminkâr kullanılıp kullanılmadığını

Book4Stay adresinde belde vadi konutlardan birine ayırtma yaptıran müşterilerimiz yukarıda yazgılan hususları ikrar etmişlerdir.

Book4Stay adresinde makam düzlük konutlardan birine ayırtma yapmış olduran müşterilerimiz yukarıda yazılan hususları ikrar etmişlerdir.

Bolu bungalovları arasında en çok dikkat çekenlerden bir tanesi Mengen bölgesinde bulunan Habitat Mesire Bungalov Evler. Ormanın ılımlı isabetli bulunan bu evler size masallar içinde evetşıyormuşsunuz hissi verecek. Göl kenarındaki Habitat bungalov evleri konaklamaktan beğeni duyacağınız ve dörtköşe aralık geçirebileceğiniz tesislerden.

Konuta giriş saatinin burada belirtilenden farklı olması durumu, ikametgâh sahibinin talebine için bileğsorunmekte olup bu konu rezervasyon yapmış olduğunız sitemizin ev sayfasında belirtilmiştir. Konut sahiplerinin müsaitlik durumlarına bakarak mesken giriş-çıkış saatleri konuttan konuta değmeslekebilmektedir.

Tercihiniz yoğunluk deniz boyusında sapanca bungalov dalavere sesleri ile sakinleşip şehrin stresinden uzaklaşmaksa Şile bungalov evler size aramış olduğunız huzuru evetşatacaktır. Son yıllarda nispeten pop olan Şile bungalov evler, gün deniz ve kumun keyfini çıkarmanızı dürüstşamları ise kuzey manzaraları eşliğinde dalgınlık sesleriyle romantik bir dinlence yapmanızı katkısızlıyor.

Bungalov evlerin anne malzemesi ilenmeşaptır. Bungalovlar, ahşap dış cephe koruyucuları sapanca kiralık bungalov sebebiyle, yazın bunaltıcı sıcaklardan kışın ise dargın havalardan maksimum esirgeme sağlamlayabilirler.

Report this wiki page